The Chesterfield Brand

The Chesterfield Brand Seth nahkasalkku, cognac

Heti Porin myymälästä ja verkkokaupasta

Hinta: 189,95 18995
Määrä: kpl
The Chesterfield Brandin Seth on tyylikäs konjakinruskea nahkainen tietokonelaukku. Laukku sopii hyvin niin työelämään kuin opiskelijalle. Laukkuun saa mukaan kannettavan tietokoneen tai tabletin, ja kooltaan A4-ystävälliseen malliin mahtuu myös asiakirjoja. Laukkua voi kantaa salkkuhenkisesti kantokahvoista tai heittää olalle irrotettavan, säädettävän olkahihnan avulla.

The Chesterfield Brandin laukut valmistetaan korkealuokkaisesta naudan nahasta ja nahka vahataan käsityönä. Nahalle on ominaista, että siihen tulee jälkiä ja nahka patinoituu käytössä. Tämä antaa tuotteelle ilmettä ja luonnetta ja siten jokainen laukku on oma ainutlaatuinen yksilönsä.
Materiaali: Nahka
Mitat: Korkeus 29 x leveys 40 x syvyys 7 cm
Kahvat, hihnat: Lyhyet kantokahvat sekä irroitettava ja säädettävä, tekstiilistä ja nahasta valmistettu pitkä olkahihna.
Taskut: Laukku on jaettu kahteen vetoketjulla suljettavaan osioon. Etummainen osio on molemmin puolin pehmustettu. Takimmaisen osion sisällä on pehmustettu avotasku esim. tietokonetta (max 15,6") varten. Laukun edessä olevassa vetoketjutaskussa on kaksi avotaskua esim. puhelimelle ja kaksi kynäpaikkaa. Laukun takana tilava vetoketjullinen tasku ja kiinnityslenkki, jolla salkun saa kiinnitettyä esim. matkalaukun vetoaisaan.
Takuu: 2 vuoden valmistusvirhetakuu

Toimitustavat

Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen: 0,00 €
Matkahuollon jakopaketti: 11,95 €
Matkahuollon kotijakelu: 15,95 €
Nouto Porin myymälästä: 0,00 €
Lahjakortin toimitus sähköpostiin: 0,00 €

The Chesterfield Brand Seth nahkasalkku, cognac