Takuu

 

Useimmissa myymissämme matkalaukuissa ja salkuissa, sekä osassa reppuja on takuu materiaali- ja valmistusvirheitä vastaan. Myymälästämme tai verkkokaupastamme ostetut vialliset tuotteet korjataan tai vaihdetaan veloituksetta kuittia ja takuutodistusta vastaan takuun voimassaoloaikana. Mikäli meiltä ostamassasi tuotteessa on takuuseen kuuluva virhe, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. (02) 6338 668 tai sähköpostitse osoitteeseen: info@bebag.fi.

Takuu ei kata väärinkäytöksestä tai huolimattomuudesta johtuvia vaurioita, kuten numerolukon ohjelmointivirhettä, huolimattomasta käsittelystä johtuvaa vetoketjun hakasten repeämistä tai matkalaukun pyörien rikkoontumista pyöräkoteloihin jumiin jääneiden kivien vuoksi. Kuljetuksesta aiheutuneet esteettiset vauriot, kuten kuluminen, eivät kuulu takuun piiriin.

Jos tuote vahingoittuu matkan aikana kuljetuksessa (esim. lentokoneen ruumassa), korvausvastuu on kuljetusyhtiöllä, ei tuotteen valmistajalla tai jälleenmyyjällä.

 

Varaosia matkalaukkuihin

Useimpiin myymälästämme tai verkkokaupastamme ostettuihin matkalaukkuihin on saatavilla varaosia, kuten lukkoja, pyöriä ja kahvoja. Ota yhteyttä myymäläämme ja kysy lisää!

Muista ilmoittaa millä nimellä matkalaukkutilaus on tehty tai mikäli matkalaukku on ostettu myymälästämme, mikä on matkalaukkusi merkki, malli ja väri. Valokuva kassakuitista, takuutodistuksesta tai laukusta ja tarvittavasta osasta helpottaa myös sopivan osan hankkimisessa. Huom! Huollamme ainoastaan BeBagista ostettuja matkalaukkuja. Emme myy varaosia erikseen.

Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostilla osoitteesta info@bebag.fi tai soittamalla myymäläämme numeroon (02) 6338668.