Matkalaukut

BeBagissa on laaja valikoima laadukkaita matkalaukkuja, matkakasseja, matkareppuja sekä matkailutarvikkeita. Tilaa verkkokaupasta tai osta Porin Puuvillan myymälästä. Asiantuntevaa palvelua kotimaisesta matkalaukkujen erikoisliikkeestä.

Matkalaukut-sivulta löydät verkkokauppamme koko matkalaukkuvalikoiman käsimatkatavaralaukuista suuriin matkalaukkuihin. Lentolaukut-sivulta löydät kaikki matkalaukut, jotka kokonsa puolesta soveltuvat lentokoneen sisälle otettavaksi käsimatkatavaraksi. Lentolaukut soveltuvat hyvin myös yhden, kahden vuorokauden kotimaan matkoille ja vaikka risteilylaukuksi. Keskisuuret matkalaukut ovat yleisiä kokoja yhden hengen matkatavaroille viikon matkoilla tai pitkälle viikonloppumatkalle. Suuret matkalaukut soveltuvat pitkille matkoille kun matkatavaroita on paljon tai niitä voi käyttää vaikka koko perheen yhteisenä matkalaukkuna, johon pakataan useamman henkilön matkatavarat. Neljän pyörän ansiosta suurtakin matkalaukkua on kevyt ja helppo kuljettaa. Muista myös perheen pienimmille tarkoitetut lasten matkalaukut.

Valikoimassamme ovat tunnetut ja laadukkaat matkalaukkumerkit kuten Samsonite, American Tourister ja Migant Travel. Porin myymälässä matkalaukkuvalikoimamme on vielä suurempi. Mikäli tarvitset apua oikean matkalaukun valinnassa tai sinulle herää kysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään puh. 02 6338668 tai sähköpostitse info@bebag.fi. Verkkokauppamme toimittaa tilaukset nopeasti kaikkialle Suomeen. Lähetykset Matkahuollolla joka arkipäivä.

 
 
Järjestys: