The Chesterfield Brand

The Chesterfield Brand Austin nahkainen reppu, konjakki

Hinta: 179,95
Määrä: kpl

The Chesterfield Brandin Austin on tilava ja monipuolisin taskuin varusteltu konjakinruskea nahkareppu. Repussa on pehmustetut olkaimet ja useita taskuja tavaroiden järjestelyyn. 13" tietokoneen tai tabletin saa suojaan omaan topattuun taskuunsa. Repun kaunis konjakin sävy sopii hyvin moniin vaatevärivalintoihin.

The Chesterfield Brandin laukut valmistetaan korkealuokkaisesta naudan nahasta ja nahka vahataan käsityönä. Nahalle on ominaista, että siihen tulee jälkiä, se patinoituu käytössä. Tämä antaa tuotteelle ilmettä ja luonnetta ja näinollen jokainen laukku on oma ainutlaatuinen yksilönsä.

Materiaali: Nahka
Mitat: Korkeus 40 x 30 x syvyys 14 cm
Kahvat, hihnat: Pieni kantokahva ja leveät, pehmustetut olkahihnat. Repun takana ns. smart sleeve, jolla repun saa kiinnitettyä esim. matkalaukun vetoaisaan.
Taskut: Iso vetoketjulla suljettava reppuosio jossa matala pehmustettu avotasku, vetoketjullinen tasku, pieni avotasku, 4 korttitaskua ja kaksi kynäpaikkaa. Toisessa vetoketjulla suljettavassa osiossa on toppaus taskun molemmin puolin ja siihen mahtuu 13" tietokone. Repun päällä kaksi vetoketjulla suljettavaa tilavaa taskua, joista alimmaisessa kolme kynäpaikkaa ja neljä korttipaikkaa. Repun molemmissa sivuissa magneetilla suljettavat taskut.