Samsonite

Samsonite Magnum ECO suuri matkalaukku, Forest green

Hinta: 199,00
Määrä: kpl
Samsoniten kevyt ja tyylikkäästi muotoiltu metsän vihreä Magnum suuri matkalaukku. Laukussa on monipuoliset säilytysratkaisut, jotka lisäävät pakkaamismukavuutta. Neljän hyvin rullaavan tuplapyörän ansiosta laukku kulkee kevyesti mukana. Samsoniten Magnum mallisto on valmistettu Euroopassa.

Laukkua suojaa 3-numeroinen lukko, johon on yhdistetty TSA (Transportation Security Administration) -ominaisuus. Yhdysvaltojen turvallisuusviranomaisten kehittämässä TSA-lukossa on lentokentän viranomaisia varten erillinen lukkopesä, josta lukko saadaan tullitarkastuksissa avattua ja suljettua ilman lukon rikkomista. Lukko on turvallinen käyttää, sillä sen saa avattua vain laukun omistaja ja viranomaiset. Avaimet lukkoon on vain tulliviranomaisilla. TSA-lukkoa suositellaan erityisesti Yhdysvaltoihin matkustettaessa.

Magnum Eco -malli on ekoystävällinen ja se on valmistettu kierrätetystä muovijätteestä Euroopassa. Ulkokuoressa on hyödynnetty kierrätysmuovia 434 jugurttpurkin edestä ja sisävuorikankaissa on käytetty 12 muovipulloa.
Materiaali: Polypropyleeni
Mitat: Korkeus 75 x leveys 51 x syvyys 32 cm
Paino: 3,9 kg
Tilavuus: 104 L
Takuu: Rajoitettu 5 vuoden valmistusvirhetakuu