Samsonite

Samsonite S'Cure keskisuuri matkalaukku, Navy Blue Stripes

Hinta: 159,95 229,00 €
Määrä: kpl

S'Cure on Samsoniten kaikkien aikojen kevyin polypropyleenimallisto. Samsonite onnistui luomaan äärimmäisen kevyen  polypropyleenimalliston uuden vallankumouksellisen FlowliteTM-polypropyleenimateriaalin ansiosta. Tämä materiaali mahdollistaa erittäin ohuen, mutta samalla kestävän ja matkalaukun sisältöä suojaavan kuoren valmistamisen. Samsoniten S'Cure mallisto valmistetaan Euroopassa.

Neljän tuplapyörän ansiosta matkalaukku liikkuu kevyesti ja kätevästi. Painikkeella varustettu miellyttävä vetoaisa takaa helpon ja mukavan matkanteon. Kantokahvat päällä ja sivulla helpottavat tarttumista ja nostamista.

Laukkua suojaa 3-numeroinen lukko, johon on yhdistetty TSA (Transportation Security Administration) -ominaisuus. Yhdysvaltojen turvallisuusviranomaisten kehittämässä TSA-lukossa on lentokentän viranomaisia varten erillinen lukkopesä, josta lukko saadaan tullitarkastuksissa avattua ja suljettua ilman lukon rikkomista. Lukko on turvallinen käyttää, sillä sen saa avattua vain laukun omistaja ja viranomaiset. TSA-lukkoa suositellaan erityisesti Yhdysvaltoihin matkustettaessa.

Materiaali: Flowlite-polypropyleeniseos
Takuu: Laukussa on viiden vuoden valmistus- ja materiaalivirheitä kattava takuu.
Koko: Korkeus 69 x leveys 49 x syvyys 29 cm
Paino: 4,2 kg
Tilavuus: 79 l