Migant

Migant MGT-23, lentolaukku, Shining black

Hinta: 99,95
Määrä: kpl
Migantin kauniin kimaltava lentolaukku jossa käytetty Sparktive Reflective -materiaali on uutta patentoitua teknologiaa, jota voidaan hyödyntää matkalaukkuihin.

Tämä laadukas lentolaukku on kevyesti rullaava neljän tuplapyörän ansiosta. Laukun sisältä löytyy käytännöllinen tilanjakaja, kaksi avotaskua esimerkiksi kengille, kaksi vetoketjullista taskua ja yhdeltä puolen henkselit.

Laukussa käytetty Sparktive, heijastava materiaali, säihkyy kuin tähtitaivas ohikiitävien auton valojen loisteessa ja näinollen lisää turvallisuutta, näkyvyyttäsi pimeässä.

Laukkua suojaa 3-numeroinen lukko, johon on yhdistetty TSA (Transportation Security Administration) -ominaisuus. Yhdysvaltojen turvallisuusviranomaisten kehittämässä TSA-lukossa on lentokentän viranomaisia varten erillinen lukkopesä, josta lukko saadaan tullitarkastuksissa avattua ja suljettua ilman lukon rikkomista. Lukko on turvallinen käyttää, sillä sen saa avattua vain laukun omistaja ja viranomaiset. TSA-lukkoa suositellaan erityisesti Yhdysvaltoihin matkustettaessa.

Huom! Laukun tuotenimi on Shining Black, mutta väri kääntyy luonnossa enemmän khakin harmaaseen sävymaailmaan riippuen valaistuksesta.
Materiaali: 100% ABS/Polykarbonaati
Mitat: Korkeus 55 x leveys 38 x syvyys 23 cm
Tilavuus: 38 l
Paino: 2,8 kg
Takuu: 2 vuoden rajoitettu valmistusvirhetakuu