Wenger Synergy tietokonereppu 16'', musta

Hinta: 104,95
Määrä: kpl
Wengerin Synenergy on laadukas ja käytännöllinen tietokonereppu. Reppuun saat mahtumaan 16'' tietokoneen ja 10'' tabletin. Repussa on useita taskuja, joten tavarat saa kätevästi järjesteltyä omiin lokeroihinsa. Kantomukavuutta lisäävät pehmustetut olkaimet ja pehmusteet selässä. Tukeva pohja pitää repun ryhdikkäänä ja pystyasennossa.
Materiaali: Polyester
Mitat: Korkeus 48 x leveys 36 x syvyys 23 cm
Kahvat, hihnat: Kantokahva ja pehmustetut olkahihnat. Lisäksi repussa on lenkki, jonka avulla repun saa kiinnitettyä matkalaukkuun.
Taskut: Repussa kaksi isompaa osiota. Ensimmäisessä osiossa vetoketjullinen verkkotasku ja  pehmustettu tasku 16'' tietokoneelle sekä toinen pehmustettu tasku 10'' tabletille. Toisessa isommassa osiossa avotasku ja vetoketjullinen verkkotasku. Repun sivuilla, yläpuolella ja edessä on vetoketjulliset pikkutaskut. Yläpuolen pikkutaskussa pieni avotasku. Repun edessä kaksi vetoketjullista tilavampaa taskua. Toisessa taskussa kaksi avotaskua, kolme pientä avotaskua, vetoketjullinen tasku, kolme kynäpaikkaa ja avainlenkki. Repun sivuilla on verkkotaskut, joihin saa laitettua esimerkiksi juomapullon.
Vetoisuus: 30 l
Paino: 1,72 kg
Takuu: Rajoitettu 3 vuoden valmistusvirhetakuu