Samsonite

Samsonite S'Cure, suuri 102l, musta

Hinta: 239,00 €
Määrä: kpl
S'Cure on Samsoniten kaikkien aikojen kevyin polypropyleenimallisto. Samsonite onnistui luomaan äärimmäisen kevyen  polypropyleenimalliston uuden vallankumouksellisen FlowliteTM-polypropyleenimateriaalin ansiosta. Tämä materiaali mahdollistaa erittäin ohuen, mutta samalla kestävän ja matkalaukun sisältöä suojaavan kuoren valmistamisen. Samsoniten S'Cure mallisto valmistetaan Euroopassa.

Matkalaukussa on neljä pyörää, joten matkalaukkua on helppo ja kevyt kuljettaa. Matkalaukun sisällä on kiinteä, vetoketjulla suljettava väliseinä ja pakkaamista helpottava henkselikiinnitys.

Laukun saa lukittua kolmella lukolla, joista yksi  on laukun päällä, yksi keskellä ja yksi laukun pohjassa. Keskellä oleva lukko on numerolukko, johon on yhdistetty TSA (Transportation Security Administration) -ominaisuus. Yhdysvaltojen turvallisuusviranomaisten kehittämässä TSA-lukossa on lentokentän viranomaisia varten erillinen lukkopesä, josta lukko saadaan tullitarkastuksissa avattua ja suljettua ilman lukon rikkomista. Lukko on turvallinen käyttää, sillä sen saa avattua vain laukun omistaja ja viranomaiset. TSA-lukkoa suositellaan erityisesti Yhdysvaltoihin matkustettaessa.
Materiaali: Flowlite-polypropyleeniseos
Takuu: Laukussa on rajoitettu, viiden vuoden maailmanlaajuinen valmistus- ja materiaalivirheitä kattava takuu.
Koko: Korkeus 75 x leveys 52 x syvyys 31 cm
Paino: 4,6 kg
Tilavuus: 102 l


    Artikkeleita ei löytynyt.