Samsonite

Samsonite Prodigy 55/20 PB6 TL lentolaukku, musta

Hinta: 188,30 269,00 €
Määrä: kpl

Samsonite Prodigy PB6 -lentolaukku mahdollistaa nopean siirtymisen turvatarkastusten läpi pitäen kannettavan tietokoneen, tabletin, matka-asiakirjat ja muut tarpeelliset työtarvikkeet käden ulottuvilla upotetun etutaskun ansiosta. Sekä matkalaukkuosasto, että etutasku saadaan lukittua.

Lentolaukun päällä on USB-portti. Voit pakata vara-akun matkalaukkun taskuun ja ladata vaikka puhelinta tai tietokonetta yhdistämällä virtajohdon matkalaukun USB-porttiin. Huom! Vara-akku ei tule matkalaukun mukana.

Lentolaukun kuljettaminen on helppoa, sillä siinä on kevyesti rullaavat tuplapyörät.

Matkalaukkua suojaa 3-numeroinen lukko, johon on yhdistetty TSA (Transportation Security Administration) -ominaisuus. Yhdysvaltojen turvallisuusviranomaisten kehittämässä TSA-lukossa on lentokentän viranomaisia varten erillinen lukkopesä, josta lukko saadaan tullitarkastuksissa avattua ja suljettua ilman lukon rikkomista. Lukko on turvallinen käyttää, sillä sen saa avattua vain laukun omistaja ja viranomaiset. Avaimet lukkoon on vain tulliviranomaisilla. TSA-lukkoa suositellaan erityisesti Yhdysvaltoihin matkustettaessa.

Materiaali: 100% Polycarbonate
Takuu: Rajoitettu 5 vuoden maailmanlaajuinen takuu.
Koko: Korkeus 55 x leveys 38 x syvyys 20 cm
Paino: 2,8 kg
Tilavuus: 40 l