Samsonite

Samsonite Essens keskisuuri matkalaukku, graphite

Heti Porin myymälästä ja verkkokaupasta

Hinta: 219,00 21900
Määrä: kpl
Samsonite uusi Essens-matkalaukku on valmistettu Euroopassa käyttäen kierrätettyjä materiaaleja. Laukussa on 3-pistelukitus TSA-numerolukolla ja hiljaiset ja tärinää hillitsevät tuplapyörät.

Keskisuuren matkalaukun molemminpuolin on tekstiiliset, vetoketjulla suljettavat ja soljella matkalaukkuun kiinnitettävät, matkalaukun muotoa mukailevat pussukat joiden sisään tavarat pakata.

Laukkua suojaa 3-numeroinen lukko, johon on yhdistetty TSA (Transportation Security Administration) -ominaisuus. Yhdysvaltojen turvallisuusviranomaisten kehittämässä TSA-lukossa on lentokentän viranomaisia varten erillinen lukkopesä, josta lukko saadaan tullitarkastuksissa avattua ja suljettua ilman lukon rikkomista. Lukko on turvallinen käyttää, sillä sen saa avattua vain laukun omistaja ja viranomaiset. Avaimet lukkoon on vain tulliviranomaisilla. TSA-lukkoa suositellaan erityisesti Yhdysvaltoihin matkustettaessa.
Materiaali: Recyclex™. 70% kuoresta tehty kierrätetystä polypropyleenistä, sisävuorikangas on valmistettu rPet Polyesteristä käyttämällä 9 kappaletta kierrätettyjä muovipulloja Recyclex™ teknologian avulla. 
Mitat: Korkeus 69 x leveys 49 x syvyys 30 cm
Paino: 3,8 kg
Tilavuus: 88 l
Takuu: Rajoitettu 5 vuoden takuu, joka kattaa valmistusvirheet. Valmistettu Euroopassa.

Toimitustavat

Toimitus Matkahuoltoon: 0,00 €
Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen: 0,00 €
Matkahuollon jakopaketti: 11,95 €
Matkahuollon kotijakelu: 15,95 €
Nouto Porin myymälästä: 0,00 €
Lahjakortin toimitus sähköpostiin: 0,00 €

Samsonite Essens keskisuuri matkalaukku, graphite