Migant

Migant MGT-23, keskisuuri matkalaukku, Shining Pink

Hinta: 109,95
Määrä: kpl
Migantin kauniin kimaltava keskisuuri matkalaukku jossa käytetty Sparktive Reflective -materiaali on uutta patentoitua teknologiaa jota voidaan hyödyntää matkalaukkuihin.

Tämä laadukas matkalaukku on kevyesti rullaava neljän tuplapyörän ansiosta. Laukun sisältä löytyy käytännöllinen tilanjakaja, kaksi avotaskua esimerkiksi kengille, kaksi vetoketjullista taskua ja yhdeltä puolen henkselit.

Laukussa käytetty Sparktive, heijastava materiaali, säihkyy kuin tähtitaivas ohikiitävien auton valojen loisteessa ja näinollen lisää turvallisuutta, näkyvyyttäsi pimeässä.

Laukkua suojaa 3-numeroinen lukko, johon on yhdistetty TSA (Transportation Security Administration) -ominaisuus. Yhdysvaltojen turvallisuusviranomaisten kehittämässä TSA-lukossa on lentokentän viranomaisia varten erillinen lukkopesä, josta lukko saadaan tullitarkastuksissa avattua ja suljettua ilman lukon rikkomista. Lukko on turvallinen käyttää, sillä sen saa avattua vain laukun omistaja ja viranomaiset. TSA-lukkoa suositellaan erityisesti Yhdysvaltoihin matkustettaessa.
Materiaali: 100% ABS/Polykarbonaati
Mitat: Korkeus 68 x leveys 46 x syvyys 28 cm
Tilavuus: 72 l
Paino: 3,7 kg
Takuu: 2 vuoden rajoitettu valmistusvirhetakuu