Migant

Migant MGT-21, lentolaukku, musta

Hinta: 99,95
Määrä: kpl
Migantin laadukas polypropyleenista valmistettu lentolaukku, joka on kevyt, neljän tuplapyörän ansiosta helposti vierellä rullaava matkakumppani. Matkalaukussa on erittäin käytännöllinen, omalla vetoketjullaan suljettava tietokoneosio, jonne saat sijoitettua niin kannettavan tietokoneen, tabletin kuin matkalukemisia ja muuta pientavaraa. Pehmustettuun tietokonetaskuun mahtuu niin että korkeussuunnan tarrasuljennan saa vielä kiinni max n. K 32 x L 27 cm kannettava. Etutaskun saa lukittua samaan TSA-numerolukkoon kuin matkalaukkuosionkin.

Matkalaukun sisällä on henkselikiinnitys sekä tilaa jakava vetoketjullinen väliseinä, jossa tilava vetoketjutasku. Lisäksi laukun sisällä on erillinen pienempi vetoketjullinen tasku.

Laukkua suojaa 3-numeroinen lukko, johon on yhdistetty TSA (Transportation Security Administration) -ominaisuus. Yhdysvaltojen turvallisuusviranomaisten kehittämässä TSA-lukossa on lentokentän viranomaisia varten erillinen lukkopesä, josta lukko saadaan tullitarkastuksissa avattua ja suljettua ilman lukon rikkomista. Lukko on turvallinen käyttää, sillä sen saa avattua vain laukun omistaja ja viranomaiset. TSA-lukkoa suositellaan erityisesti Yhdysvaltoihin matkustettaessa.
Materiaali: 100% polypropyleeni
Mitat: Korkeus 55 x leveys 40 x syvyys 23 cm
Tilavuus: 38 l
Paino: 2,7 kg
Takuu: 2 vuoden rajoitettu valmistusvirhetakuu