CarryOn Transport lentolaukku, Blue Jeans

Heti Porin myymälästä ja verkkokaupasta

Hinta: 89,95 8995
Määrä: kpl
Transport on hollantilaisen CarryOn -merkin tyylikäs, lujasta polypropyleenista valmistettu farkunsininen lentolaukku. Laukussa on neljä hyvin rullaavaa tuplapyörää ja sisällä kiinteä, vetoketjulla suljettava, taskulla varustettu väliseinä ja pakkaamista helpottava henkselikiinnitys. Laukussa on YKK:n laadukkaat vetoketjut.

Laukun ulkopuolella on USB-portti, johon voit kytkeä vaikka puhelimen tai tietokoneen latausjohdon ja liittää vara-akun laukun sisäpuolelle. Power bank/kännykän johto eivät tule laukun mukana.

Laukkua suojaa 3-numeroinen lukko, johon on yhdistetty TSA (Transportation Security Administration) -ominaisuus. Yhdysvaltojen turvallisuusviranomaisten kehittämässä TSA-lukossa on lentokentän viranomaisia varten erillinen lukkopesä, josta lukko saadaan tullitarkastuksissa avattua ja suljettua ilman lukon rikkomista. Lukko on turvallinen käyttää, sillä sen saa avattua vain laukun omistaja ja viranomaiset. TSA-lukkoa suositellaan erityisesti Yhdysvaltoihin matkustettaessa.

CarryOn Transport-lentolaukussa on lisäksi  maailmanlaajuinen Okoban -tunniste, jonka avulla voit jäljittää kadonneen laukun olinpaikan.
Materiaali: Polypropyleeni
Mitat: Korkeus 55 x leveys 37 x syvyys 20 cm
Tilavuus: 35 l
Paino: 2,7 kg
Takuu: Rajoitettu 5 vuoden takuu, joka kattaa valmistusvirheet.

Toimitustavat

Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen: 0,00 €
Matkahuollon jakopaketti: 11,95 €
Matkahuollon kotijakelu: 15,95 €
Nouto Porin myymälästä: 0,00 €
Lahjakortin toimitus sähköpostiin: 0,00 €

CarryOn Transport lentolaukku, Blue Jeans