Aevor Daypack reppu, Fineline Black

Hinta: 89,90
Määrä: kpl
Aevor Daypack on todella tilava, laajennettava ja monikäyttöinen reppu. Vastuullisesti valmistettu reppu on tuotettu ekologisesti käyttämällä 50% kierrätysmuovipulloja. Reppu on PETA-hyväksytty, täysin vegaanisesti valmistettu. Repun kangas on vettähylkivää.

Reppu aukeaa selkäpuolelta ja repun sisältä löytyy avotasku juomapullolle ja tilava verkkotasku, johon saa kätevästi laitettua esimerkiksi vihot ja kynät. Repun saa vielä laajennettua nostamalla päälliläpän ylös, jolloin repusta tulee rinkan tyylinen. Lisäksi repun selkäpuolelta löytyy vetoketjullinen, pehmustettu tasku 15'' tietokoneelle ja toinen pienempi tasku esimerkiksi kännykälle. Pehmustettujen olkahihnojen, tukevan selkäosan ja rintaremmin ansiosta reppua on mukava kantaa selässä. Reppu soveltuu niin kouluun kuin vapaa-ajallekin.

Katso Daypack-repun pakkausvideo YouTubesta.
Materiaali: 50% kierrätyspulloista valmistettu polyester.
Mitat: Korkeus 48,5 (päälliläppä avattuna 65) x leveys repun alaosasta 29, yläosasta 33 x syvyys 12 cm
Tilavuus: 18 litraa, laajennettuna 28 litraa
Kahvat, hihnat: Säädettävät, pehmustetut olkahihnat ja kantokahva sekä rintaremmi.
Taskut: Repun selkäpuolelta vetoketjulla suljettava reppu, jossa tilava verkkotasku ja avotasku. Päälliläpän aukaisemalla repun saa laajennettua, lisäksi siinä on vetoketjullinen tasku. Repun selkäpuolella on vetoketjullinen, pehmustettu tasku 15'' tietokoneelle ja toinen pienempi vetoketjullinen tasku esimerkiksi kännykälle. Repun etupuolella on myös vetoketjullinen pikkutasku.